Baracsi-Paletta 97. Kft.
5400 Mezőtúr, Szolnoki út 44.
+36 56 353 435
iroda@baracsi-paletta.hu
NYITVATARTÁS
Hétfő - Péntek: 6:00 - 16:00

Bemutatkozás

image

image

Rólunk

A cég raklapgyártó múltja 1985-re nyúlik vissza, amikor Baracsi István, cégvezető, kisiparosként megkezdte raklapgyártó tevékenységét. A cég a piaci kihívásokkal együtt nőtt fel. A három főt foglalkoztató manufaktúrából napjainkra nyolcvan főt foglalkoztató középvállalkozás lett.


2000 decembere óta - a raklapgyártó cégek közül elsőként - a társaság minőségirányítási rendszerét az EN ISO 9001:2000, majd az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány szerint működteti. 2004 óta használjuk az SAP Business One rendszert, melyet a kisvállalkozások közül elsők között vezettünk be Magyarországon.A cégvezető több mint 30 éves szakmai tapasztalatának, a folyamatos megújulásnak, műszaki fejlesztésnek köszönhetően, cégünk 2006-ban termelői kategóriában az ÉV Minősített Vállalkozása címet kapta.


Résztvettünk a hőkezelési irányelvek magyarországi kialakításában, rendelkezünk a hőkezelési igazoláshoz szükséges regisztrációs számmal. Szárító berendezésünk alkalmas az ISPM 15 nemzetközi szabvány szerinti hőkezelésre. Raklapjaink így az Európai Unión kívüli és tengerentúli országokba is eljutnak.


2018-ban az Innovációs és Technológiai Minisztérium megkeresésének eleget téve regisztráltuk cégünket a GINOP-1.1.3 projektben történő részvételre. A közel 2 éves programra kiemelt figyelmet fordítottunk, melynek eredményeképpen a Baracsi-Paletta 97.Kft. Magyarország első öt KKV-ja között végzett, ezzel kiérdemelve az Ipar 4.0 ARANY fokozatú minősítést. Ezen felmérés is visszaigazolást ad számunkra és partnereink számára is, hogy a Baracsi-Paletta 97.Kft. a folyamatos fejlődés és innováció útját járja 37 éves fennállása óta.

image

SZOLGÁLTATÁSAINK

Gyártás

Rakodólapok és egyéb fa-csomagolóanyagok

Szárítás és hőkezelés

Az ehhez szükséges zárt rendszerű szárító-hőkezelő berendezést társaságunk Magyarországon az elsők között állította üzembe és ezzel megkapta a szabvány nemzetközi jelzésének használati jogát.

Raktározás

A vevők a termelésükhöz szorosan kapcsolódó raklapigény biztosítását mindinkább bizonyos volumenű késztermék raktározásával tudtuk elérni.

Kereskedelem

Cégünk alvállalkozó bevonásával Magyarország legjobb Europalettáját kínálja vevői részére

Fuvarozás

A kereskedelemhez kapcsolódó teljes fuvarigényt részben saját fuvareszközökkel, részben állandó alvállalkozókkal fedjük le. A szabad fuvarozási kapacitásunkat egyéb fuvarok vállalásával hasznosítjuk.

Szakmai tanácsadás

Fejlesztőmérnök kollégáink a solidworks CAD programot használják, melynek segítségével megtervezzük, legyártjuk csomagolását.

MUNKAFOLYAMAT

TERVEZÉS

Az Ön tervkészletéből vagy elképzeléséről elkészítünk egy teljes, tételes és egységárú ajánlatot. Könnyen olvasható, ellenőrizhető és átlátható.

JÓVÁHAGYÁS AZ ÜGYFÉLTŐL

A vázlatterv elkészítése után az ügyfél megnézheti és módosíthatja a kialakítást. Munkatársaink addig változtatják, amíg az ügyfél elégedett nem lesz.

GYÁRTÁS

A jóváhagyott terv után elindul a gyártás folyamata, aminek gyártási ideje a mennyiségtől függhet.

SZÁLLÍTÁS

A kereskedelemhez kapcsolódó teljes fuvarigényt részben saját fuvareszközökkel, részben állandó alvállalkozókkal fedjük le. A szabad fuvarozási kapacitásunkat egyéb fuvarok vállalásával hasznosítjuk.